Welcome to our online store!

Tentang Kami

XTDL CO.

Misi Perusahaan:
Ngudag kualitas anu sampurna sareng nyiptakeun merek internasional
Nyegerkeun suku cadang mobil hiji sareng ngalayanan hiji sabuk, hiji jalan

EnterpriseVision:
Integrasi ranté industri eunteung truk
Ngawangun basis industri kelas dunya

Nilai Perusahaan:
Jalma berorientasi, enterprising, silih benefit jeung win win
Pungkasan runtah sareng narékahan pikeun kaunggulan

Pandangan Bakat Perusahaan:
Boga kamampuan sareng integritas politik
Perbaikan kontinyu

Profil Perusahaan Kami

XTDL diadegkeun dina 2020. Ampir 10 taun pangalaman dina manufaktur eunteung treuk.Ti ngembangkeun, produksi nepi ka jualan, nyadiakeun konsumén jeung layanan hiji-eureun, boga tim unggulan pikeun mantuan konsumén dina ngembangkeun jeung produksi.
Produk urang nutupan sakabeh nagara ngaliwatan jaringan diobral badag urang jeung nyugemakeun konsumén urang ku sampurna sanggeus service.We jualan nu ngamekarkeun jeung nambahkeun produk anyar unggal satengah taun.Produk urang utamana diékspor ka AS, Kanada, Méksiko, Amérika Kidul, Rusia jeung nagara Éropa. Produk kami diékspor ka luar nagri sarta ngarasakeun pasar ngajangjikeun pikeun kualitas luhur, harga kalapa jeung service.For alus suku cadang, sadaya anu anu asli sareng sertipikat OEM, ngajamin kualitas sareng jasa saatos penjualan.Ieu bakal pelesir urang pikeun cutatan u harga paling nguntungkeun sarta nawiskeun u ladenan pangalusna.

Desain
%
Pangwangunan
%
Stratégi
%

Budaya Urang

nilai parusahaan urang téh kajujuran, karajinan, pragmatism, syukur tur altruism.We dimaksudkeun pikeun nyadiakeun konsumén ti sakuliah dunya jeung produk kualitas pangalusna sarta harga paling kalapa.Dina raraga ngahontal tujuan ieu, kami geus ngadegkeun kadali kualitas ketat, inspeksi, manajemén pangalusna sarta sistem suplai alus.pikeun ngajamin kualitas produk urang, sadaya pabrik urang joint venture tur co-beroperasi kalayan ngahasilkeun suku cadang mobil mastikeun pikeun ISO9001 / QS9000, sertifikasi kualitas TS16949.
Pausahaan urang salawasna taat kana "kualitas-berorientasi, alus iman minuhan''filosofi bisnis, ngagunakeun sumanget inovatif mangtaun perhatian leuwih jeung gawé babarengan ti friends.Our produk urang téh tina rentang pinuh, harga considerable, kualitas luhur, sarta ngangkat hiji luhur. reputasi di market.We difokuskeun harga lumrah jeung pangiriman on-waktu.

Pasar Utama

Sales-market2

Amérika Kidul 25,00%
Amérika Kalér 20,00%
Wétan Tengah 20,00%
Ayeuna klien kami ti leuwih ti 30 nagara anu percanten ka Produk SWB urang, di Afrika, Asia, Amérika Kidul, Eropa, Amérika Kalér jeung Wétan Tengah jsb.

Jalma Urang

Kami yakin yén pagawé henteu ngan ukur aset anu paling penting pikeun perusahaan, tapi ogé mangrupikeun batu dasar perusahaan.

XTDL nempel pentingna hébat kana nyieun karya seru pikeun pagawé sarta nyadiakeun aranjeunna kalayan spasi ngembangkeun lega dina vigorous, ilmiah, gairah tur kabuka environments.We mastikeun yén pagawé boga aksés ka informasi cukup jeung kabebasan pinuh pikeun digawé ambéh poténsi maranéhanana bisa pinuh. sadar.Komunikasi sareng pelatihan mangrupikeun unsur dasar tina budaya manajemén urang.Dina ngalakukeun kitu, urang yakin yén jalma bisa jeung bakal nyieun kaputusan katuhu sarta ngalakukeun pakasaban alus. Urang narékahan pikeun minuhan kaperluan karyawan urang ngaliwatan dialog diatur sarta eupan balik dina kinerja individu bari minuhan sarat bisnis hareup.Kami nyayogikeun kasempetan pangwangunan pikeun karyawan kami sareng ngarepkeun aranjeunna tanggung jawab pikeun pangwangunan pribadina.Pelatihan sareng pamekaran anu leres penting pikeun kasuksésan jangka panjang perusahaan sareng karyawan na. Urang narékahan pikeun nyayogikeun rupa-rupa kasempetan padamelan anu fleksibel anu cocog sareng kabutuhan individu, sareng kami yakin dina nyiptakeun kasaimbangan antara padamelan sareng kahirupan pribadi.Perusahaan ngartos yén kaayaan kerja anu dipiharep béda-béda sareng tahapan kahirupan sareng cita-cita pribadi.
Urang ajak karyawan urang jadi proaktif, kreatif, jeung constructively tangtangan cara urang gawe, sabab ngarasa panasaran jeung kawani bisa mere ilham jalma pikeun manggihan cara anyar gawe.
XTDL salawasna neangan tumuwuhna umum organisasi jeung karyawan na, nyadiakeun aranjeunna kalayan lingkungan gawé alus, loba kasempetan ngembangkeun karir, latihan euyeub tur kasempetan bursa internasional.
Ngaliwatan penilaian pos sareng netepkeun indikator kinerja pikeun tiap karyawan, Shanghai West Bridge Inc. Co., Ltd. masihan karyawan tanggung jawab anu jelas sareng syarat anu jelas, nyorong karyawan pikeun ngatasi halangan kalayan profesionalisme, ngalengkepan misi masing-masing, janten optimis sareng giat. , wani tanggung jawab, sarta ngahontal ngembangkeun karir ngaliwatan learning jeung latihan kontinyu.
XTDL ngabela gawé babarengan antara departemén jeung karyawan dumasar kana misi ngahiji jeung kapercayaan pinuh, ngawangun kaunggulan parusahaan jeung kaunggulan tim, nyorong babagi informasi diantara pagawé, ngadegkeun hubungan gawé alus, sarta ngakuan kontribusi jalma séjén pikeun gawé.

Sales-market2

Sales-market2

Sales-market2

Sales-market2

Sales-market2

Sales-market2

Sales-market2