Welcome to our online store!

Eunteung listrik Pikeun Iveco Stralis Treuk PK9583

Katerangan pondok:

PK9583 cocog pikeun treuk IVECO (defrosting listrik).Urang salawasna milih sababaraha pabrik dipercaya pikeun ngahasilkeun eunteung treuk rearview, sarta geus lulus ISO / 9001 / TS16949 sistem manajemen kualitas certification.Our pabrik boga treuk rearview profésional parabot produksi eunteung jeung garis assembly, kitu ogé treuk canggih eunteung assembly parabot inspeksi.Pasar utama kami nyaéta Éropa sareng Amérika.


Rincian produk

Tag produk

* Panjelasan Produk

PK9583 cocog pikeun treuk IVECO (defrosting listrik).Urang salawasna milih sababaraha pabrik dipercaya pikeun ngahasilkeun eunteung treuk rearview, sarta geus lulus ISO / 9001 / TS16949 sistem manajemen kualitas certification.Our pabrik boga treuk rearview profésional parabot produksi eunteung jeung garis assembly, kitu ogé treuk canggih eunteung assembly parabot inspeksi.pasar utama urang téh Éropa sarta America.We ngagantelkeun pentingna hébat kana staf jeung kualitas staf." "Teknologi canggih, desain canggih, pangiriman timely, kerjasama reputasi" nyaeta prinsip urang. Urang moal pernah ngarobah ngungudag kami kualitas hadé tur ngembangkeun salajengna. Staf parusahaan urang bisa nyadiakeun treuk minuhan sarat konsumén di harga pangalusna. Urang gaduh pangalaman mangtaun-taun dina ngekspor kaca spion, kami henteu ngan ukur ngagaduhan sertipikat sareng lisénsi ekspor kaca spion sareng ogé manajemén kualitas anu ketat, saluran pangiriman barang anu gancang sareng gampang, pamariksaan anu ketat dina kualitas sareng kuantitas produk, bungkusan profésional, profésional sareng barang loading dipercaya, pangiriman on-waktu jeung harga kalapa.
Urang tulus miharep cooperate sareng anjeun rék dilegakeun pasar di nagara anjeun!

PK NO PK9470
APLIKASI Treuk IVECO
REF OEM 5801334614 504369910 504150526

* Pidéo

* Naha Pilih Kami

* Ngaliwatan kami, anjeun tiasa mendakan sadaya suku cadang treuk anu anjeun peryogikeun
* Urang ngirimkeun sadaya pesenan dina waktosna.
* Urang ngekspor bagian urang sakuliah dunya.
* Sadaya pesenan dibungkus beresih sareng taliti
* Bagian Kualitas sareng Palayanan Profesional dina Harga Kalapa
* Spesialis SWB dina widang Treuk&Bes sareng dumasar kana kualitas.
* Kami bakal ngabales anjeun pikeun patarosan anjeun dina 24 jam.
* Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.
* Kualitas kahiji, reputasi pangluhurna, layanan-kualitas pangalusna sarta, konsumén wareg

* Jasa Kami

Tujuan kahiji urang nyaéta pikeun nyugemakeun tungtutan konsumén 'sarta nawiskeun aranjeunna produk kualitas luhur pikeun harga paling kalapa.
Pikeun éta produksi urang salawasna dimekarkeun nurutkeun standar internasional respecting standar kualitas tapi ogé optimizing logistik jeung ranté suplai.
Saatos ngirim, kami bakal ngalacak produk pikeun anjeun sakali unggal dua dinten, dugi ka anjeun nampi produk.Lamun anjeun ngagaduhan barang, nguji aranjeunna, sarta masihan kuring feedback.If anjeun mibanda patalékan ngeunaan masalah, kontak sareng kami, kami bakal nawiskeun cara ngajawab pikeun anjeun.

* Bungkusan sareng Angkutan

Bungkusan

Packaging.Enerally paling profésional kami, kantong gelembung munggaran, pakét sareng karton.urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak branded anjeun saatos nampi surat otorisasina.

Packing1

Angkutan

Angkutan treuk gedé ka palabuan laut
Kerjasama angkutan internasional
Ku kurir, sapertos DHL, UPS, FEDEX jsb. Ieu mangrupikeun panto ka panto, biasana 3-7 dinten damel dugi ka sumping.
Ku hawa ka port hawa, biasana 7-12work poé ka anjog.
Ku laut ka palabuhan laut, biasana 25-40 dinten damel dugi ka sumping.

Packing1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami