Welcome to our online store!

Majelis Eunteung Treuk Pikeun Mercedes MP4 PK9440

Katerangan pondok:

Éropa Traktor Awak Bagian treuk eunteung PK9440 téh cocog pikeun Mercedes-Benz Actros MP4.Competitive price.Our pabrik fokus kana Treuk Eunteung nalungtik tur ngamekarkeun, lulus sistem manajemen kualitas ISO9001 jeung saterusna.Samentawis éta, urang ogé lulus Emark sareng DOT suksés.


Rincian produk

Tag produk

* Panjelasan Produk

Éropa Traktor Awak Bagian treuk eunteung PK9440 téh cocog pikeun Mercedes-Benz Actros MP4.Competitive price.Our pabrik fokus kana Treuk Eunteung nalungtik tur ngamekarkeun, lulus sistem manajemen kualitas ISO9001 jeung saterusna.Samentawis éta, urang ogé lulus Emark sareng DOT suksés.Kami produsén profésional suku cadang mobil, set design, ngembangkeun, manufaktur salaku professional manufacturer.We fokus kana rupa-rupa kaca spion treuk, rupa-rupa diversity, harga lumrah jeung on-time delivery.Our produk geus diékspor ka Éropa saprak 2003, sarta ayeuna ogé utamana diékspor ka Amérika, Amérika Kidul, Wétan Tengah, jeung Asia Tenggara.jasa profésional kalayan mangtaun-taun exporting experience.Global sinyalna pikeun aplikasi ékspor.

PK NO PK9440
APLIKASI Mercedes-Benz Actros MP4
REF OEM 9608103516

* Pidéo

* Naha Pilih Kami

* Ngaliwatan kami, anjeun tiasa mendakan sadaya suku cadang treuk anu anjeun peryogikeun
* Urang ngirimkeun sadaya pesenan dina waktosna.
* Urang ngekspor bagian urang sakuliah dunya.
* Sadaya pesenan dibungkus beresih sareng taliti
* Bagian Kualitas sareng Palayanan Profesional dina Harga Kalapa
* Spesialis SWB dina widang Treuk&Bes sareng dumasar kana kualitas.
* Kami bakal ngabales anjeun pikeun patarosan anjeun dina 24 jam.
* Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.
* Kualitas kahiji, reputasi pangluhurna, layanan-kualitas pangalusna sarta, konsumén wareg

* Jasa Kami

Tujuan kahiji urang nyaéta pikeun nyugemakeun tungtutan konsumén 'sarta nawiskeun aranjeunna produk kualitas luhur pikeun harga paling kalapa.
Pikeun éta produksi urang salawasna dimekarkeun nurutkeun standar internasional respecting standar kualitas tapi ogé optimizing logistik jeung ranté suplai.
Saatos ngirim, kami bakal ngalacak produk pikeun anjeun sakali unggal dua dinten, dugi ka anjeun nampi produk.Lamun anjeun ngagaduhan barang, nguji aranjeunna, sarta masihan kuring feedback.If anjeun mibanda patalékan ngeunaan masalah, kontak sareng kami, kami bakal nawiskeun cara ngajawab pikeun anjeun.

* Bungkusan sareng Angkutan

Bungkusan

Packaging.Enerally paling profésional kami, kantong gelembung munggaran, pakét sareng karton.urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak branded anjeun saatos nampi surat otorisasina.

Packing1

Angkutan

Angkutan treuk gedé ka palabuan laut
Kerjasama angkutan internasional
Ku kurir, sapertos DHL, UPS, FEDEX jsb. Ieu mangrupikeun panto ka panto, biasana 3-7 dinten damel dugi ka sumping.
Ku hawa ka port hawa, biasana 7-12work poé ka anjog.
Ku laut ka palabuhan laut, biasana 25-40 dinten damel dugi ka sumping.

Packing1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami