Welcome to our online store!

Treuk Témbongkeun Eunteung Pikeun Volvo FM12 PK9468

Katerangan pondok:

eunteung reversing kami mangrupa salah sahiji bagian kaamanan penting body.PK9468 wahana cocog pikeun Mercedes Benz aktor MP3 runtuyan.Hal ieu dipaké pikeun niténan kaayaan jalan tukangeun kandaraan jeung supir pikeun niténan sakabeh awak kandaraan salila prosés nyetir.Eunteung rearview kami bahan anyar.


Rincian produk

Tag produk

* Panjelasan Produk

eunteung reversing kami mangrupa salah sahiji bagian kaamanan penting body.PK9438 wahana cocog pikeun Mercedes Benz aktor MP3 runtuyan.Hal ieu dipaké pikeun niténan kaayaan jalan tukangeun kandaraan jeung supir pikeun niténan sakabeh awak kandaraan salila prosés nyetir.Eunteung rearview kami bahan anyar.supplier urang kudu ISO9001 qualified.Most sahijina TS16949 mumpuni lénsa manufacturers.The geus dilarapkeun internasional canggih parabot bending panas jeung alat palapis vakum kaca.Sistim design tilu diménsi modern jeung parabot mesin CNC pinuh otomatis dipaké dina produk manufacturing.Most produk urang diékspor ka nagara deungeun sarta ngarasakeun pasar ngajangjikeun pikeun kualitas luhur, harga kalapa jeung layanan alus.Ieu bakal pelesir urang pikeun cutatan u harga paling nguntungkeun sarta nawarkeun u nu service.Our pangalusna produk anu lega dipikawanoh tur dipercaya ku pamaké sarta bisa minuhan terus ngarobah needs.We ékonomi jeung sosial ngabagéakeun konsumén anyar jeung heubeul ti sagala lapisan kahirupan. ngahubungan kami pikeun hubungan bisnis hareup jeung kasuksésan silih!

PK NO PK9438
APLIKASI Mercedes Benz aktor runtuyan MP3
REF OEM 9438110307

* Pidéo

* Naha Pilih Kami

* Ngaliwatan kami, anjeun tiasa mendakan sadaya suku cadang treuk anu anjeun peryogikeun
* Urang ngirimkeun sadaya pesenan dina waktosna.
* Urang ngekspor bagian urang sakuliah dunya.
* Sadaya pesenan dibungkus beresih sareng taliti
* Bagian Kualitas sareng Palayanan Profesional dina Harga Kalapa
* Spesialis SWB dina widang Treuk&Bes sareng dumasar kana kualitas.
* Kami bakal ngabales anjeun pikeun patarosan anjeun dina 24 jam.
* Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.
* Kualitas kahiji, reputasi pangluhurna, layanan-kualitas pangalusna sarta, konsumén wareg

* Jasa Kami

Tujuan kahiji urang nyaéta pikeun nyugemakeun tungtutan konsumén 'sarta nawiskeun aranjeunna produk kualitas luhur pikeun harga paling kalapa.
Pikeun éta produksi urang salawasna dimekarkeun nurutkeun standar internasional respecting standar kualitas tapi ogé optimizing logistik jeung ranté suplai.
Saatos ngirim, kami bakal ngalacak produk pikeun anjeun sakali unggal dua dinten, dugi ka anjeun nampi produk.Lamun anjeun ngagaduhan barang, nguji aranjeunna, sarta masihan kuring feedback.If anjeun mibanda patalékan ngeunaan masalah, kontak sareng kami, kami bakal nawiskeun cara ngajawab pikeun anjeun.

* Bungkusan sareng Angkutan

Bungkusan

Packaging.Enerally paling profésional kami, kantong gelembung munggaran, pakét sareng karton.urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak branded anjeun saatos nampi surat otorisasina.

Packing1

Angkutan

Angkutan treuk gedé ka palabuan laut
Kerjasama angkutan internasional
Ku kurir, sapertos DHL, UPS, FEDEX jsb. Ieu mangrupikeun panto ka panto, biasana 3-7 dinten damel dugi ka sumping.
Ku hawa ka port hawa, biasana 7-12work poé ka anjog.
Ku laut ka palabuhan laut, biasana 25-40 dinten damel dugi ka sumping.

Packing1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami