Welcome to our online store!

Kaca spion mobil kakuatan Pikeun Toyota Hiace PK9506

Katerangan pondok:

Rear View Eunteung PK9506 kami cocog pikeun TOYOTA HIACE commuter.Our sertipikat produk boga EMARK, ISO9001, TS16949, SGS, SASO, sertipikat KBRI, sertipikat ORIGIN.We nyadiakeun produk kredibel jeung kualitas luhur dina timely delivery.We boga tumbak urang sorangan departemén bagian, gaduh kamampuan produksi sareng distribusi anu kuat.


Rincian produk

Tag produk

* Panjelasan Produk

Rear View Eunteung PK9506 kami cocog pikeun TOYOTA HIACE commuter.Our sertipikat produk boga EMARK, ISO9001, TS16949, SGS, SASO, sertipikat KBRI, sertipikat ORIGIN.We nyadiakeun produk kredibel jeung kualitas luhur dina timely delivery.We boga tumbak urang sorangan departemén bagian, gaduh kamampuan produksi sareng distribusi anu kuat.Urang tiasa nyugemakeun paménta anjeun dina 2-7 poé.Urang salawasna ngalakukeun pangalusna kami pikeun ngajawab masalah, sarta nempatkeun kapentingan konsumén urang di tempat munggaran.Sareng Urang tiasa Nyadiakeun Suku Cadang Kanggo Seueur Merek, sapertos SINOTRUK, BEIBEN, FAW, FOTON, IVECO, SHACMAN, SHANTUI, CIMC, DONGFENG sareng saterasna.We paduli waktos pangiriman anu pondok sareng sistem kontrol kualitas anu serius, ogé packing kami. beurat Euro standar EAP packing ,kanggo hubungan bisnis jangka panjang patalina jeung masalah jeung haté gawé babarengan tulus urang, urang bakal mertimbangkeun unggal jéntré leutik tunggal pikeun tiap klien ti pasar béda .highly tampi datang didatangan kami iraha wae!

PK NO PK9506
APLIKASI TOYOTA HIACE Commuter
REF OEM PK9506

* Pidéo

* Naha Pilih Kami

* Ngaliwatan kami, anjeun tiasa mendakan sadaya suku cadang treuk anu anjeun peryogikeun
* Urang ngirimkeun sadaya pesenan dina waktosna.
* Urang ngekspor bagian urang sakuliah dunya.
* Sadaya pesenan dibungkus beresih sareng taliti
* Bagian Kualitas sareng Palayanan Profesional dina Harga Kalapa
* Spesialis SWB dina widang Treuk&Bes sareng dumasar kana kualitas.
* Kami bakal ngabales anjeun pikeun patarosan anjeun dina 24 jam.
* Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.
* Kualitas kahiji, reputasi pangluhurna, layanan-kualitas pangalusna sarta, konsumén wareg

* Jasa Kami

Tujuan kahiji urang nyaéta pikeun nyugemakeun tungtutan konsumén 'sarta nawiskeun aranjeunna produk kualitas luhur pikeun harga paling kalapa.
Pikeun éta produksi urang salawasna dimekarkeun nurutkeun standar internasional respecting standar kualitas tapi ogé optimizing logistik jeung ranté suplai.
Saatos ngirim, kami bakal ngalacak produk pikeun anjeun sakali unggal dua dinten, dugi ka anjeun nampi produk.Lamun anjeun ngagaduhan barang, nguji aranjeunna, sarta masihan kuring feedback.If anjeun mibanda patalékan ngeunaan masalah, kontak sareng kami, kami bakal nawiskeun cara ngajawab pikeun anjeun.

* Bungkusan sareng Angkutan

Bungkusan

Packaging.Enerally paling profésional kami, kantong gelembung munggaran, pakét sareng karton.urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak branded anjeun saatos nampi surat otorisasina.

Packing1

Angkutan

Angkutan treuk gedé ka palabuan laut
Kerjasama angkutan internasional
Ku kurir, sapertos DHL, UPS, FEDEX jsb. Ieu mangrupikeun panto ka panto, biasana 3-7 dinten damel dugi ka sumping.
Ku hawa ka port hawa, biasana 7-12work poé ka anjog.
Ku laut ka palabuhan laut, biasana 25-40 dinten damel dugi ka sumping.

Packing1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami