Welcome to our online store!

Kaca Mobil Beus Pikeun Mitsubishi Fuso PK9592

Katerangan pondok:

PK9592 cocog pikeun Hino dutro, Toyota jeung loba universal .Eunteung téhnologi permukaan kaca ieu Chrome plated, nu éféktif bisa nyegah sorotan jeung nyieun supir ngarasa nyaman.100% Brand anyar jeung kualitas luhur supplier.Our kudu ISO9001 qualified.Most sahijina mangrupakeun TS16949 pabrik mumpuni.


Rincian produk

Tag produk

* Panjelasan Produk

PK9592 cocog pikeun Hino dutro, Toyota jeung loba universal .Eunteung téhnologi permukaan kaca ieu Chrome plated, nu éféktif bisa nyegah sorotan jeung nyieun supir ngarasa nyaman.100% Brand anyar jeung kualitas luhur supplier.Our kudu ISO9001 qualified.Most sahijina anu TS16949 mumpuni manufacturers.Polished méré cerminan hadé / visibility.Ideal pikeun supir use.Convex raray pikeun nempoan lega ngaronjatkeun security.We gaduh gaduh sertipikat CE jeung ISO9001:2008 pikeun mastikeun kualitas produk urang. kualitas, harga kalapa, jasa ikhlas geus meunang pujian pamaké, pohara populér di pasar.Tujuan parusahaan nyaeta nyadiakeun produk alus teuing jeung komprehensif, ngamungkinkeun Anjeun pikeun meuli kinerja tunggal pikeun produk Anjeun, nyimpen ongkos angkutan barang, nyalametkeun anjeun leuwih berharga. waktos!Perusahaan sareng sajumlah pabrik domestik sareng asing pikeun ngadegkeun hubungan kerjasama jangka panjang sareng stabil pikeun mastikeun kualitas pasokan stabil stabil.Produk urang diékspor ka Rusia, Républik Céko, Turki, Jérman jeung nagara Éropa Wétan lianna, kitu ogé Asia Tenggara, nagara Afrika.

PK NO PK9592
APLIKASI Hino dutro,Toyota sareng seueur anu universal
REF OEM PK9592

* Pidéo

* Naha Pilih Kami

* Ngaliwatan kami, anjeun tiasa mendakan sadaya suku cadang treuk anu anjeun peryogikeun
* Urang ngirimkeun sadaya pesenan dina waktosna.
* Urang ngekspor bagian urang sakuliah dunya.
* Sadaya pesenan dibungkus beresih sareng taliti
* Bagian Kualitas sareng Palayanan Profesional dina Harga Kalapa
* Spesialis SWB dina widang Treuk&Bes sareng dumasar kana kualitas.
* Kami bakal ngabales anjeun pikeun patarosan anjeun dina 24 jam.
* Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.
* Kualitas kahiji, reputasi pangluhurna, layanan-kualitas pangalusna sarta, konsumén wareg

* Jasa Kami

Tujuan kahiji urang nyaéta pikeun nyugemakeun tungtutan konsumén 'sarta nawiskeun aranjeunna produk kualitas luhur pikeun harga paling kalapa.
Pikeun éta produksi urang salawasna dimekarkeun nurutkeun standar internasional respecting standar kualitas tapi ogé optimizing logistik jeung ranté suplai.
Saatos ngirim, kami bakal ngalacak produk pikeun anjeun sakali unggal dua dinten, dugi ka anjeun nampi produk.Lamun anjeun ngagaduhan barang, nguji aranjeunna, sarta masihan kuring feedback.If anjeun mibanda patalékan ngeunaan masalah, kontak sareng kami, kami bakal nawiskeun cara ngajawab pikeun anjeun.

* Bungkusan sareng Angkutan

Bungkusan

Packaging.Enerally paling profésional kami, kantong gelembung munggaran, pakét sareng karton.urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak branded anjeun saatos nampi surat otorisasina.

Packing1

Angkutan

Angkutan treuk gedé ka palabuan laut
Kerjasama angkutan internasional
Ku kurir, sapertos DHL, UPS, FEDEX jsb. Ieu mangrupikeun panto ka panto, biasana 3-7 dinten damel dugi ka sumping.
Ku hawa ka port hawa, biasana 7-12work poé ka anjog.
Ku laut ka palabuhan laut, biasana 25-40 dinten damel dugi ka sumping.

Packing1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami