Welcome to our online store!

Treuk Nyadangkeun Eunteung Pikeun Nisscan UD PK9810

Katerangan pondok:

eunteung reversing kami mangrupa salah sahiji bagian kaamanan penting body.High Quality PK9810 wahana nyaéta eunteung treuk pikeun Hino & Isuzu FTR.SWB boga suku cadang sorangan sistem distribusi logistik jeung purchasing sampurna, jualan, gudang jeung suplai system.We junun leuwih 200.000 kategori produk, tur kaasup sakabeh bagian tina treuk Cina.


Rincian produk

Tag produk

* Panjelasan Produk

eunteung reversing kami mangrupa salah sahiji bagian kaamanan penting body.High Quality PK9810 wahana nyaéta eunteung treuk pikeun Hino & Isuzu FTR.SWB boga suku cadang sorangan sistem distribusi logistik jeung purchasing sampurna, jualan, gudang jeung suplai system.We junun leuwih 200.000 kategori produk, tur kaasup sakabeh bagian tina treuk Cina.Pausahaan urang geus nunjuk salaku agén umum Propinsi Fujian sarta distributor ku merek treuk well-dipikawanoh kayaning "FAW", "DFAC", "Sinotruk", "Shacman", "JAC", "Hongyan", "Auman", "Foton". ", sarta ratusan pabrik bagian host kawentar.Perusahaan kami ngadukung tujuan pikeun ngabédakeun operasi bisnis.Dumasar kana operasi stabil sarta mantri pasar Cina urang, urang aktip Ngalanglang pasar luar negeri ayeuna, pikeun ngalayanan kaperluan luar negeri bagian treuk, nyadiakeun leuwih profésional, kaamanan sarta leuwih efisien hiji-eureun layanan bagian treuk Cina pikeun konsumén urang asing.

PK NO PK9810
APLIKASI Hino&Isuzu FTR
REF OEM PK9810

* Pidéo

* Naha Pilih Kami

* Ngaliwatan kami, anjeun tiasa mendakan sadaya suku cadang treuk anu anjeun peryogikeun
* Urang ngirimkeun sadaya pesenan dina waktosna.
* Urang ngekspor bagian urang sakuliah dunya.
* Sadaya pesenan dibungkus beresih sareng taliti
* Bagian Kualitas sareng Palayanan Profesional dina Harga Kalapa
* Spesialis SWB dina widang Treuk&Bes sareng dumasar kana kualitas.
* Kami bakal ngabales anjeun pikeun patarosan anjeun dina 24 jam.
* Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.
* Kualitas kahiji, reputasi pangluhurna, layanan-kualitas pangalusna sarta, konsumén wareg

* Jasa Kami

Tujuan kahiji urang nyaéta pikeun nyugemakeun tungtutan konsumén 'sarta nawiskeun aranjeunna produk kualitas luhur pikeun harga paling kalapa.
Pikeun éta produksi urang salawasna dimekarkeun nurutkeun standar internasional respecting standar kualitas tapi ogé optimizing logistik jeung ranté suplai.
Saatos ngirim, kami bakal ngalacak produk pikeun anjeun sakali unggal dua dinten, dugi ka anjeun nampi produk.Lamun anjeun ngagaduhan barang, nguji aranjeunna, sarta masihan kuring feedback.If anjeun mibanda patalékan ngeunaan masalah, kontak sareng kami, kami bakal nawiskeun cara ngajawab pikeun anjeun.

* Bungkusan sareng Angkutan

Bungkusan

Packaging.Enerally paling profésional kami, kantong gelembung munggaran, pakét sareng karton.urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak branded anjeun saatos nampi surat otorisasina.

Packing1

Angkutan

Angkutan treuk gedé ka palabuan laut
Kerjasama angkutan internasional
Ku kurir, sapertos DHL, UPS, FEDEX jsb. Ieu mangrupikeun panto ka panto, biasana 3-7 dinten damel dugi ka sumping.
Ku hawa ka port hawa, biasana 7-12work poé ka anjog.
Ku laut ka palabuhan laut, biasana 25-40 dinten damel dugi ka sumping.

Packing1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami