Welcome to our online store!

Mitsubishi FUSO MK580948 Mobil Sisi Eunteung PK9823

Katerangan pondok:

PK9823 cocog pikeun Mitsubishi FUSO 110PS.Focus On Ngembangkeun Auto Eunteung jeung produk Eunteung séjén. Ieu teh eunteung gilig pang populerna pikeun sagala rupa eunteung otomatis, urang boga eunteung pasagi sarta bunderan mirror.but sababaraha konsumén ogé meuli eunteung Chrome convex jeung eunteung gilig biru. ,Aranjeunna dianggo pikeun kaca spion pungkur kendaraan kelas luhur.


Rincian produk

Tag produk

* Panjelasan Produk

PK9823 cocog pikeun Mitsubishi FUSO 110PS.Focus On Ngembangkeun Auto Eunteung jeung produk Eunteung séjén. Ieu teh eunteung gilig pang populerna pikeun sagala rupa eunteung otomatis, urang boga eunteung pasagi sarta bunderan mirror.but sababaraha konsumén ogé meuli eunteung Chrome convex jeung eunteung gilig biru. ,Aranjeunna dianggo pikeun kaca spion.Kami mangrupikeun supplier profésional di Cina pikeun suku cadang Euro, barang anu utami nyaéta bodyparts sareng bagian mesin, merek kami gaduh pangalaman dewasa nyaéta Mercedez Benz, Man, Volvo, Scania, Renault, Daf ,IVECO, Urang paduli ngeunaan waktu pangiriman pondok tur sistem kontrol kualitas serius, ogé packing kami beurat Euro standar EAP packing, pikeun hubungan bisnis jangka panjang perhatian jeung haté gawé babarengan tulus urang, urang bakal mertimbangkeun unggal jéntré leutik tunggal pikeun tiap klien tina béda. pasar .kacida tampi datang didatangan kami iraha wae!

PK NO PK9822
APLIKASI Mitsubishi FUSO 110PS
REF OEM MK580948

* Pidéo

* Naha Pilih Kami

* Ngaliwatan kami, anjeun tiasa mendakan sadaya suku cadang treuk anu anjeun peryogikeun
* Urang ngirimkeun sadaya pesenan dina waktosna.
* Urang ngekspor bagian urang sakuliah dunya.
* Sadaya pesenan dibungkus beresih sareng taliti
* Bagian Kualitas sareng Palayanan Profesional dina Harga Kalapa
* Spesialis SWB dina widang Treuk&Bes sareng dumasar kana kualitas.
* Kami bakal ngabales anjeun pikeun patarosan anjeun dina 24 jam.
* Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.
* Kualitas kahiji, reputasi pangluhurna, layanan-kualitas pangalusna sarta, konsumén wareg

* Jasa Kami

Tujuan kahiji urang nyaéta pikeun nyugemakeun tungtutan konsumén 'sarta nawiskeun aranjeunna produk kualitas luhur pikeun harga paling kalapa.
Pikeun éta produksi urang salawasna dimekarkeun nurutkeun standar internasional respecting standar kualitas tapi ogé optimizing logistik jeung ranté suplai.
Saatos ngirim, kami bakal ngalacak produk pikeun anjeun sakali unggal dua dinten, dugi ka anjeun nampi produk.Lamun anjeun ngagaduhan barang, nguji aranjeunna, sarta masihan kuring feedback.If anjeun mibanda patalékan ngeunaan masalah, kontak sareng kami, kami bakal nawiskeun cara ngajawab pikeun anjeun.

* Bungkusan sareng Angkutan

Bungkusan

Packaging.Enerally paling profésional kami, kantong gelembung munggaran, pakét sareng karton.urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak branded anjeun saatos nampi surat otorisasina.

Packing1

Angkutan

Angkutan treuk gedé ka palabuan laut
Kerjasama angkutan internasional
Ku kurir, sapertos DHL, UPS, FEDEX jsb. Ieu mangrupikeun panto ka panto, biasana 3-7 dinten damel dugi ka sumping.
Ku hawa ka port hawa, biasana 7-12work poé ka anjog.
Ku laut ka palabuhan laut, biasana 25-40 dinten damel dugi ka sumping.

Packing1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami