Welcome to our online store!

Mitsubishi Rosa MB094920 Eunteung Mobil PK9849

Katerangan pondok:

Truk Bagian Sisi Eunteung pikeun mitsubishi Rosa runtuyan MB094920 PK9849 Rearview Mirror.Our produksi salawasna dimekarkeun nurutkeun standar internasional respecting standar kualitas tapi ogé optimizing logistik jeung supply chain.Many tina kaca spion geus meunang E-tanda jeung sertipikat DOT.


Rincian produk

Tag produk

* Panjelasan Produk

Truk Bagian Sisi Eunteung pikeun mitsubishi Rosa runtuyan MB094920 PK9849 Rearview Mirror.Our produksi salawasna dimekarkeun nurutkeun standar internasional respecting standar kualitas tapi ogé optimizing logistik jeung supply chain.Many tina kaca spion geus meunang E-tanda jeung sertipikat DOT. Kalawan leuwih ti 10 taun pangalaman jualan keur Truk jeung Suku Cadang saprak ngadegna, specializing di supplying produk Sinotruk sarta ngawangun silaturahim industri jero kalawan Sinotruk. pasar dunya, nyandak pendekatan win-win pikeun ngaoptimalkeun kauntungan pikeun konsumén.Kami gaduh tim téknis sareng pamasaran sorangan, pusat riset sareng pamekaran, sareng tim profésional anu inovatif sareng efektif urang bakal gawé bareng sareng para nasabah pikeun nyetél sareng ngalangkungan tujuan pikeun ngawujudkeun aspirasi sadayana.

PK NO PK9849
APLIKASI runtuyan Mitsubishii Rosa
REF OEM MB094920

* Pidéo

* Naha Pilih Kami

* Ngaliwatan kami, anjeun tiasa mendakan sadaya suku cadang treuk anu anjeun peryogikeun
* Urang ngirimkeun sadaya pesenan dina waktosna.
* Urang ngekspor bagian urang sakuliah dunya.
* Sadaya pesenan dibungkus beresih sareng taliti
* Bagian Kualitas sareng Palayanan Profesional dina Harga Kalapa
* Spesialis SWB dina widang Treuk&Bes sareng dumasar kana kualitas.
* Kami bakal ngabales anjeun pikeun patarosan anjeun dina 24 jam.
* Urang hormat unggal customer salaku sobat urang jeung urang tulus ngalakukeun bisnis jeung nyieun babaturan jeung maranehna, euweuh urusan mana maranéhanana asalna.
* Kualitas kahiji, reputasi pangluhurna, layanan-kualitas pangalusna sarta, konsumén wareg

* Jasa Kami

Tujuan kahiji urang nyaéta pikeun nyugemakeun tungtutan konsumén 'sarta nawiskeun aranjeunna produk kualitas luhur pikeun harga paling kalapa.
Pikeun éta produksi urang salawasna dimekarkeun nurutkeun standar internasional respecting standar kualitas tapi ogé optimizing logistik jeung ranté suplai.
Saatos ngirim, kami bakal ngalacak produk pikeun anjeun sakali unggal dua dinten, dugi ka anjeun nampi produk.Lamun anjeun ngagaduhan barang, nguji aranjeunna, sarta masihan kuring feedback.If anjeun mibanda patalékan ngeunaan masalah, kontak sareng kami, kami bakal nawiskeun cara ngajawab pikeun anjeun.

* Bungkusan sareng Angkutan

Bungkusan

Packaging.Enerally paling profésional kami, kantong gelembung munggaran, pakét sareng karton.urang pak barang urang dina kotak bodas nétral jeung cartons coklat.Upami anjeun parantos ngadaptarkeun patén sacara sah, urang tiasa ngabungkus barang dina kotak branded anjeun saatos nampi surat otorisasina.

Packing1

Angkutan

Angkutan treuk gedé ka palabuan laut
Kerjasama angkutan internasional
Ku kurir, sapertos DHL, UPS, FEDEX jsb. Ieu mangrupikeun panto ka panto, biasana 3-7 dinten damel dugi ka sumping.
Ku hawa ka port hawa, biasana 7-12work poé ka anjog.
Ku laut ka palabuhan laut, biasana 25-40 dinten damel dugi ka sumping.

Packing1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami